4. heinäkuuta 2013

"Sä näytät jotenkin pienemmältä"

Näin sanoi yksi rakas kaverini ja vielä poikapuolinen. Voiko ilosemmaks tulla tommosesta kommentista?!?! Mulla on ollu niin hyvä päivä tänää ja paastokin sujuuu niin upeesti! Toivottavasti muillakin on ollu onnistumisia. Jakakaa ihmeessä!
    Ainoo vaan että flunssa vielä vähän vaivaa mutta enköhän jo viimeistään ens viikon puolella pääse taas kunnolla liikkumaan ja öhöm... jos seksi lasketaan liikunnaks niin sitä on tässä kolmen päivän aikana tullu tosi paljon harrastettua xD  paljonkohan se kuluttaa kaloreita? :o
    Anyway oon siis saanu uuden parhaan kaverin jos joku on tuolta vesipaasto sivulta lukenu. Nimittäin Leaderin karnitiinijuomat! Siis lukekaa vaikka tosta tuoteselosteesta niin se ei sisällä oikeesti mitään ja mikä parasta ei ainakaan niitä ikäviä kaloreita ja hiilareita. Maistuukin vielä tosi hyvälle ja sen juotua tulee tosi energinen fiilis, sopii varsinki tähän paastoon tosi hyvin :) Makuja oon nyt löytäny appelsiinina ja karpalona ja noita saa ihan perus ruokakaupoista ja apteekeista. Toivotaan että löytyy vielä uusia makuja, mutta suosittelen kumpaakin!


Huh! Enää 3 päivää paastoa jäljellä (näillä näkymin... saattaa jatkua jos hyvin käy) ja sunnuntaina sitten edessä punnitus. Jännittää ihan hirveesti et onko tää tuottanu yhtään tulosta. Ja mullahan oli tavotteena se -5kg ennen Bulgarian matkaa ja sunnuntaina siihen on sitten enää tasan viikko aikaa :o huiiii jännittäääää! Mutta voin siis ihan rehellisesti sanoa että mulla on nyt paljon kevyempi olo ja näytää ihan ku mahaki ois pienentyny jonkun verran, hope so!
   Ja käykääs seurailee tota vesipaasto sivua, laitan sinne joka päivä mun fiiliksiä tästä! ;) Niin ja postaus-ehdotuksia kans ihmeessä tulemaan!

Love U
Anabella<3

4 kommenttia:

  1. Pakko sanoo, että ihan törkeen ihana ulkoasu! :D

    Jään seurailee edistymistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :D ittestäki tuntuu et se onnistu yllättävän hyvin :)

      Poista
  2. Voisitko tehdä kuvapostauksen sun unelmien vartalosta?

    VastaaPoista